之前又話食飯好旺嘅

D人以前話荃灣果間好食,屯門果間唔得啦,咁既價錢其他西餐好食過佢~
牧羊少年我見佢門口好似有寫台灣,但食又食西餐,如果係香港人開真係幾怪 :sweat_smile:

咁我真係食得太遲 :rofl:
食唔到佢地好既時候

啱啱開食過荃灣大會堂係ok
但未至於好味到念念不忘
果陣因為佢會收我啲舊書、先去過幾次

2個讚

八/九年前係白楊街嗰陣時就最好。

2個讚

beans 屯門果間勁排長龍

牧羊開頭特別
但慢慢呢類餐廳開得太多

1個讚

一開果時就係,之後根本入面仲有位都唔俾人直接坐,要客係門口排隊扮入面爆場 :sweat_smile:屯門鋪我食過幾次,熟手侍應同個男經理都態度唔係幾好,仲係我面前少少事就鬧個新人 :exploding_head:

牧羊無咩特別好,茶木好似仲平過佢,茶木起碼坐得舒服D同埋正常等位~
牧羊果種走一半人先一次過入客既手法,我真係唔會去第二次

茶木幾平都唔會食, sorry

牧羊少年我覺得一間間,之前TKO個間有一陣唔好食就無再去,但後來有一次再食就水準好番好多,可惜無得續租。

Beans就真係overrated

我鐘意去coffee slaves 同慵懶,好食咖啡又好飲

5個讚

我都有幸食過,真係最好

1個讚

我都好耐無去茶木啦,只係記得以前朋友鍾意食,去過幾次覺得ok~

2個讚

呢2間我未去過呀~上網搵下地址先 :smile:

感覺佢係賣佈置、賣主題多過賣食物。
好多好多年前(八年定十年前?)葵青劇院果間, 真係等到天慌地老先有位, 食物還好, 但真心唔明點解值得等咁耐。

x2, no more 太興集團 thanks

4個讚

慵懶係九龍城,真係坐得舒服啲

Coffee slaves係觀塘工廠區,呢兩間真心好食,個人覺得比beans 同牧羊更好

3個讚

7/8年前喺附近做野
成日lunch 去劇院牧羊食
勁多人 12點就要出發去食

1個讚

好多年前食過茶木一次
勁難食
唔記得叫咩野食
層油差唔多半cm咁厚, 勁恐怖
而家更加唔會食

1個讚

Beans嘅意粉不過不失